Home » Wij zoeken met spoed nieuwe collega's

Wij zoeken met spoed nieuwe collega's

Wij zijn met spoed op zoek naar nieuwe collega's. Ken jij of ben jij degene die zich herkent in één van de onderstaande profielen? Dan zijn wij op zoek naar jou

 

#Coördinator-kledingadviseurs


Houd je van organiseren en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt? Haal jij het beste uit jezelf en anderen? Kun je uitstekend met de computer overweg en vind je het leuk om een team aan te sturen? Houd je van kleding en vragen vrienden jou altijd om advies? Vind je het leuk om jezelf representatief te kleden, zodat je een voorbeeld bent voor onze klanten? Ben je klantgericht en minimaal één vaste dag per week beschikbaar? Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en die zich kunnen inleven in anderen.

Klik hier voor de vacature Coördinator Kledingadviseurs

 

#Kledingadviseurs


Ben je gek op kleding en vragen vrienden jou altijd om advies? Vind je het leuk om jezelf representatief te kleden zodat je een voorbeeld bent voor anderen? Weet jij een ander door middel van kleding kracht en zelfvertrouwen te laten uitstralen? Ben je klantgericht en minimaal één vaste dag per week beschikbaar? Werk je graag samen in een team? Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en die onze klanten krachtig en stralend op weg naar werk sturen.

Klik hier voor de vacature Kledingadviseurs

Denk jij bij één van deze functies - dat ben ik! Mail dan je cv met een motivatie waarom jij bij ons wilt werken naar hr.amsterdam@dressforsuccess.nl of verstuur je sollicitatie via onderstaand formulier.

Vermeld daarbij duidelijk naar welke functie je solliciteert.

#jobs #motivatie #cv

 «   »