Home » Home test

Wij zoeken collega´s


#Coördinator-kledingadviseurs
Houd je van organiseren en zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt? Haal jij het beste uit jezelf en anderen? Kun je uitstekend met de computer overweg en vind je het leuk om een team aan te sturen? Houd je van kleding en vragen vrienden jou altijd om advies? Vind je het leuk om jezelf representatief te kleden, zodat je een voorbeeld bent voor onze klanten? Ben je klantgericht en minimaal één vaste dag per week beschikbaar? Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en die zich kunnen inleven in anderen.

Klik hier voor de vacature Coördinator Kledingadviseurs

#Kledingadviseurs
Ben je gek op kleding en vragen vrienden jou altijd om advies? Vind je het leuk om jezelf representatief te kleden zodat je een voorbeeld bent voor anderen? Weet jij een ander door middel van kleding kracht en zelfvertrouwen te laten uitstralen? Ben je klantgericht en minimaal één vaste dag per week beschikbaar? Werk je graag samen in een team? Wij zoeken mensen die van aanpakken weten en die onze klanten krachtig en stralend op weg naar werk sturen.

Klik hier voor de vacature Kledingadviseurs

Denk jij bij één van deze functies - dat ben ik! Mail dan je cv met een motivatie waarom jij bij ons wilt werken naar hr.amsterdam@dressforsuccess.nl of verstuur je sollicitatie via onderstaand formulier.

Vermeld daarbij duidelijk naar welke functie je solliciteert.

#jobs #motivatie #cv

 


Dress for Success Amsterdam

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success.

Dress for Success stuurt jou in een compleet nieuwe outfit vol zelfvertrouwen op weg naar een sollicitatiegesprek of presentatie, naar een contractbespreking of een pitch. De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Maar waar haal je het geld voor nieuwe professionele kleding vandaan als je van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering rond moet komen? Dress for Success biedt dan uitkomst.

De missie van Dress for Success is het bevorderen van de economische onafhankelijkheid van mensen die van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering moeten leven. Dat doen we door hen professioneel te kleden als ze gaan solliciteren en hen te ondersteunen bij het vinden en behouden van werk.