Home » Nieuws » Wij zoeken collega's

Wij zoeken collega's

Het is alweer even dat wij onze dienstverlening volledig hervat hebben. De tijd van een beperkt aantal kleedsessies is voorbij en de bedrijfsvoering draait weer op volle toeren. 


Wij zijn daarom per direct op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende afdelingen:

 

Vacature Stylisten/Kledingadviseurs: Wij zijn op zoek naar meerdere stylisten die minimaal 1 dag per week beschikbaar zijn voor het stylen van onze klanten. Klik hier voor de functie-beschrijving en de contactgegevens.

 

Vacature IT medewerker: Wij zoeken een collega op het gebied van ICT. Ben jij duizendpoot die systeem kan aanbrengen in ons netwerk en die altijd een uitweg weet als de techniek even anders reageert dan wij verwachten? Klik hier voor de functie-beschrijving en de contactgegevens.

 

Vacature HR Medewerker: Ter aanvulling van onze HR afdeling zoeken wij een collega die een kei is in het ordenen en structureren van gegevens tbv onze HR administratie en die alles in goede banen leidt voor de medewerkers. Klik hier voor de functie-beschrijving en de contactgegevens.

 

Herken jij jezelf in één van de bovenstaande vacatures? Wil je liever eerst nog iets meer informatie of wil je direct solliciteren? Dat kan per e-mail via HR.Amsterdam@dressforsuccess.nl

Wij kijken uit naar jouw reactie!!


«   »