Home » Nieuws » Dress for Success Amsterdam verhuist naar World Fashion Centre

Dress for Success Amsterdam verhuist naar World Fashion Centre

Bijna 13 jaar na opening van onze winkel aan de de Burgemeester de Vlugtlaan 200-204  in Nieuw West verhuizen wij naar een nieuwe locatie. Het World Fashion Centre wordt vanaf 4 juli 2022 onze nieuwe thuisbasis. 

Met een oppervlakte van ruim 200 m2 is er voldoende ruimte om alle klanten die zich aanmelden  te kleden. 

 

Tijdens de 13 jaar aan de Burgemeester de Vlugtlaan zijn er duizenden kleedsessies georganiseerd. Dress for Success Amsterdam is Eigen Haard ontzettend dankbaar dat het al die jaren kosteloos gebruik heeft mogen maken van het winkelpand. Door de aanstaande sloop van het gebouw komt hier helaas een einde aan. 

 

Met steun van de Gemeente Amsterdam, AT5 en vele andere Amsterdammers die Dress for Success Amsterdam een warm hart toedragen, is er een nieuwe plek gevonden voor de winkel en het kantoor. De nieuwe locatie is in toren 4 van het World Fashion Centre aan het Koningin Wilhelminaplein 1, op de hoek met de Schipluidenlaan. De eigenaren van het pand, MRP-Development, bieden Dress for Success Amsterdam beginnend voor één jaar een mooie locatie tegen een gereduceerde huurprijs.

 

Dress for Success Amsterdam kijkt uit naar de verhuizing. Op maandag 4 juli 2022 gaan we weer open op de nieuwe locatie. Vanwege de verhuizing zullen er tussen vrijdag 24 juni en vrijdag 1 juli geen kleedsessies plaatsvinden, omdat de winkel gesloten is. 

 

Vanaf maandag 4 juli zet Dress for Success Amsterdam graag haar werkzaamheden voort, om Amsterdammers op weg naar economische zelfstandigheid te adviseren en een mooie sollicitatie-outfit aan te meten. 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.