Ontdek de kracht van onze kleedsessies

Tijdens een kleedsessie voorzien we jou van passende en professionele kleding voor sollicitatiegesprekken en werk. Ons team van deskundige stylisten staat voor je klaar om je te ondersteunen bij het creëren van een positieve eerste indruk. We werken samen om kleding en accessoires te selecteren die passen bij jouw stijl, de mogelijke werkgever en de gelegenheid.

 

Tijdens onze kleedsessies bieden wij:

1. Persoonlijk stijladvies: Onze stylisten zullen jouw persoonlijke stijl en voorkeuren verkennen om een outfit samen te stellen die perfect bij jou past. We houden rekening met jouw smaak, lichaamsvorm en de aard van de gelegenheid waarvoor jij je kleedt.

2. Professionele kleding: In onze uitgebreide garderobe vind je een selectie van professionele en eigentijdse kledingstukken, variërend van zakelijke kleding tot accessoires zoals schoenen, tassen en sieraden. De kledingstukken worden kosteloos beschikbaar gesteld door de steun van onze donateurs.

3. Empowerment: Onze kleedsessies gaan verder dan alleen het kiezen van kleding. We streven ernaar om een ondersteunende omgeving te creëren waarin je je zelfverzekerd voelt en gelooft in je capaciteiten.

4. Sollicitatietips: Ons doel is om je niet alleen goed te kleden, maar we geven waar mogelijk ook aanvullend advies zodat je met vertrouwen kunt solliciteren en indruk kunt maken op potentiële werkgevers.

 

Heb je de baan gekregen? Dan zien we je graag nog een keer terug om samen een set werkkleding uit te zoeken.

 

  • 75% van de kleedsessies leidt tot een nieuwe baan.

  • Gemiddeld beoordelen onze klanten Dress for Success Amsterdam met een 9.

 

Voor wie zijn de kleedsessies bedoeld?

Onze kleedsessies zijn bedoeld voor mensen die zich in een overgangsperiode bevinden, zoals werkzoekenden, herintreders op de arbeidsmarkt, voor mensen die vrijwilligerswerk doen en anderen die ondersteuning kunnen gebruiken bij het creëren van een professionele uitstraling.

 

Kom naar een kleedsessie:

Heb je binnenkort een belangrijk sollicitatiegesprek en nog geen geschikte outfit? Maak een afspraak voor een kleedsessie bij Dress for Success en ervaar de positieve impact van de juiste kleding op jouw zelfbeeld en professionele presentatie.

 

 Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te ondersteunen op weg naar succes!