Samenwerken voor Succes:

Verwijs cliënten naar onze kleedsessies

Werkzoekenden begeleiden? Verwijs ze naar Dress for Success!

Ben jij een medewerker van een instantie die mensen begeleidt, zoals de dienst Werk & Inkomen Amsterdam, UWV, Gemeenten, reïntegratiebureau, wijkteam, buurtteam, en meer? Dan willen we je graag laten kennismaken met Dress for Success. Wij bieden individueel advies en kleedsessies aan om werkzoekenden te ondersteunen bij hun zoektocht naar werk.

 

Individueel advies en kleedsessies

Bij Dress for Success Amsterdam begrijpen we dat de juiste kleding en een zelfverzekerde uitstraling een groot verschil kunnen maken tijdens sollicitatiegesprekken en andere belangrijke momenten in het arbeidsproces. Daarom bieden we persoonlijk stijladvies en kledingkeuze op maat, zodat werkzoekenden vol vertrouwen bij hun sollicitaties kunnen verschijnen.

 

Voor wie zijn de kleedsessies bedoeld?

Onze kleedsessies zijn bedoeld voor mensen zoals werkzoekenden, herintreders op de arbeidsmarkt en anderen die ondersteuning nodig hebben bij het creëren van een professionele uitstraling.

 

Samenwerken met Dress for Success

Wij geloven in de kracht van samenwerking en zijn altijd op zoek naar partners zoals gemeenten, werkbedrijven en reïntegratiebureaus die ons helpen onze missie te vervullen. Als jouw organisatie geïnteresseerd is om samen te werken met Dress for Success Amsterdam, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden om gezamenlijk een positieve impact te creëren en werkzoekenden te ondersteunen bij het vinden van een passende baan.

 

Neem contact op en biedt jouw klant een kleedsessie aan

Wil je werkzoekenden doorverwijzen voor een individueel advies en kleedsessie? Of heb je interesse om samen te werken met Dress for Success Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. We kijken ernaar uit om met jou samen te werken en nog meer mensen te helpen bij het realiseren van hun professionele doelen.

 

Samen maken we het verschil in de levens van werkzoekenden!

Flyer Verwijzers Oktober 23
PDF – 439,1 KB