Afspraak maken?

Maak een afspraak of neem contact met ons op

Bij Dress for Success Amsterdam staan we klaar om je te ondersteunen op je weg naar succes. Of je nu op zoek bent naar passende kleding voor een sollicitatiegesprek of behoefte hebt aan professioneel advies, we helpen je graag om je zelfverzekerd te presenteren.

 

Afspraak voor een kleedsessie

Wil je graag een kleedsessie op maat ervaren? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk consult met een van onze stylisten. Samen zullen we je persoonlijke stijl en voorkeuren verkennen om een outfit te selecteren die jouw zelfvertrouwen naar een hoger niveau tilt. Klik op onderstaande formulieren om een afspraak te maken. Meer weten over hoe een kleedsessie in zijn werk gaat? Bekijk het hier op onze website. 

 

 

Afspraak voor een kledingdonatie

Heb je kleding die je wilt doneren? Laat ons weten wanneer het jou uitkomt! Vul eenvoudig het donatieformulier in om een afspraak te maken voor het inleveren van jouw kleding. Samen kunnen we de weg naar succes voor werkzoekenden gemakkelijker maken! 

 

 

Contact opnemen voor meer informatie

Heb je vragen over onze diensten of wil je meer informatie over hoe we je kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande gegevens. Ons toegewijde team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij je volgende stappen.

 

Contactgegevens:

World Fashion Centre, toren 4 (spiegeltoren, naast de rotonde)

7e etage, winkelruimte 20

Koningin Wilhelminaplein 1

1062 HG Amsterdam

 

T: 020-6157370

E: winkel@dfs-amsterdam.nl

 

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur