Home » Onze missie » Kleding doneren?

Kleding doneren?

De donaties die wij ontvangen zijn veelal voor dames. Ondertussen mogen wij ook ontzettend veel mannelijke klanten kleden en we zijn daarom naarstig op zoek zijn naar:
* nette herenschoenen
* heren zomer t-shirts
* heren jassen

Daarnaast zoeken wij
* heren chinos
* casual herenkleding

Mocht jij, je partner, je collega of iemand anders in jouw omgeving vanwege de verlate lente nu pas aan zijn voorjaarsschoonmaak/ -opruiming beginnen: denk dan eens aan @dress.

Je dient hiermee meerdere doelen. Enerzijds heb je weer een opgeruimde kast en anderszins help je hiermee iemand zelfverzekerd op weg naar werk en daarmee economische zelfstandigheid.

Voor meer informatie en/of het maken van een donatie-afspraak bel je met onze collega's in de winkel op nummer 020-6157370.

Kleding-inzamelingsacties

Wil je met je bedrijf of organisatie kleding voor ons inzamelen? Bel dan vooraf met de floormanager op nummer 020 6157370. Zij zal met u overleggen hoe je dit kunt aanpakken en hoe je zo’n actie tot een succes kunt maken.

Nieuwe kleding

Nieuwe kleding is vanzelfsprekend altijd zeer welkom. Neem ook hiervoor contact op met de Algemeen Manager om verdere afspraken te maken. Dress for Success Amsterdam heeft de ANBI status en een kledinggift is mogelijk fiscaal voordelig voor jouw bedrijf. Lees hierover verder bij  sponsors.