Verwijzers

Onze verwijzers: Partners in Succes

Bij Dress for Success geloven we in de kracht van samenwerking en partnerschappen. Onze successen worden mede mogelijk gemaakt door de waardevolle verwijzingen van organisaties en individuen die onze missie om professioneel succes te bevorderen delen. We zijn trots om samen te werken met een diverse groep verwijzers die ons helpen om mensen te ondersteunen bij het realiseren van hun carrièredoelen.

 

Onze partners in succes omvatten:

 

1. Maatschappelijke dienstverleners: Instanties die zich richten op welzijn en sociale ondersteuning, en die mensen in moeilijke situaties naar ons doorverwijzen om hen te helpen bij het opbouwen van vertrouwen en zelfwaarde.

2. Carrièrecoaches en adviesbureaus: Professionals die individuen begeleiden bij hun loopbaanontwikkeling en hen doorverwijzen naar Dress for Success voor waardevol stijladvies en passende kleding.

3. Opleidingsinstellingen en werkgelegenheidsprogramma's: Organisaties die opleidingen en trainingen aanbieden om de arbeidsmarkt te betreden, en die hun deelnemers naar ons verwijzen voor de finishing touch van professionele kleding.

4. Werkgevers en zakelijke netwerken: Bedrijven en zakelijke gemeenschappen die samenwerken om hun medewerkers en leden te ondersteunen bij het verbeteren van hun professionele uitstraling en presentatie.

5. Overheidsinstanties en Non-profitorganisaties: Instellingen die streven naar een betere integratie van kansarme individuen op de arbeidsmarkt, en die Dress for Success erkennen als een waardevolle partner in dit streven.

 

Onze samenwerkingen met deze verwijzers vormen de ruggengraat van onze inspanningen om individuen te helpen groeien en slagen. We zijn dankbaar voor hun vertrouwen in ons werk en hun toewijding aan het bouwen van sterke, zelfverzekerde gemeenschappen.

 

Wilt u ook een partner worden in ons succesverhaal? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor samenwerking te bespreken. Samen kunnen we nog meer levens positief beïnvloeden.

 

Neem contact met ons op via het contactformulier.

Om alle informatie nog eens na te lezen, kan je hier onze speciale Verwijzersflyer downloaden.

Flyer Verwijzers Oktober 23
PDF – 439,1 KB 150 downloads