Draag bij aan het succes van Dress for Success Amsterdam!

Dress for Success is een vrijwilligersorganisatie die als doel heeft de economische onafhankelijkheid van mensen met een uitkering of minimum inkomen te bevorderen. Dat doen we door hen kosteloos geschikte kleding aan te bieden voor een sollicitatiegesprek of pitch en hen te ondersteunen bij het verwerven en behouden van werk.

Wij doen dat in Amsterdam met een team van enthousiaste vrijwilligers en met kleding die afkomstig is van verschillende sponsoren als La Dress, Mr Marvis en Studio Anneloes.

 

Particuliere steun

Er zijn verschillende manieren om op particuliere basis bij te dragen aan het succes van Dress for Success Amsterdam. Zo kunt u zelf vrijwilliger worden of kleding doneren bij Dress for Success Amsterdam. 

 

Zakelijke samenwerking

Wij werken met veel plezier en succes samen met onze zakelijke partners. 

  • Kledingdonatie: middels de donatie van (nieuwe) zakelijke kleding kunnen wij onze klanten blijvend van geschikte sollicitatiekleding voorzien. Neem svp contact op met onze floormanager voor concrete afspraken over deze donaties - floormanager@dfs-amsterdam.nl
  • Financiële donatie: Voor circa 500 mensen ontvangen wij subsidie of vergoedingen van werkbedrijven.
    Om de 500 andere werkzoekenden te kunnen blijven voorzien van representatieve kleding zoeken wij financiële steun van fondsen, sponsors en donaties. Meer informatie hierover is te vinden op deze pagina.
  • Andere vorm van donatie:  Als bedrijf kunt u ons werk ondersteunen door een sponsorpartnerschap aan te gaan. Dit toont uw maatschappelijke betrokkenheid en geeft uw werknemers de kans om vrijwilligerswerk te doen en direct bij te dragen aan onze missie. Voor concrete afspraken hierover neem svp contact met floormanager@dfs-amsterdam.nl