Kleding doneren?

 

Vanwege fantastische donaties in 2023 heeft Dress for Success Amsterdam tijdelijk geen ruimte voor nieuwe donaties. Zodra donaties weer mogelijk zijn zal dit hier kenbaar gemaakt worden.

Onze excuses voor het ongemak.  

 

Wij ontvangen graag jouw kleding die wij zullen gebruiken voor de kleedsessies. De kleding moet sollicitatiewaardig zijn (eigentijds en modern) maar vooral in goede conditie en schoon (gewassen/gestoomd). Wij prijzen ons gelukkig dat wij de laatste jaren vaak nieuwe, dan wel zo goed als nieuwe kleding kunnen aanbieden.

Vrouwenkleding moet passend zijn in stijl tot de leeftijd van 60 jaar (het liefst zo goed als nieuw). Er is een grote behoefte aan grotere damesmaten, jassen en truien in alle maten.  

 

Ook zien wij een grote behoefte aan casual mannenkleding (bij voorkeur alleen nieuw).  Wij ontvangen graag herenkleding t/m maat 60, schoenen, jeans, chino’s, polo’s, pullovers, overhemden in de maten 45/46 en jassen in alle maten. Wij nemen momenteel geen pakken/jasjes in omdat die tegenwoordig veel minder gedragen worden tijdens sollicitatie gesprekken.  


Daarnaast zijn nieuwe sokken en witte T-shirts voor zowel mannen als vrouwen altijd een prachtige aanvulling op ons kledingassortiment. Dat geldt overigens ook voor accessoires (o.a. sieraden) en tassen A4-formaat (bijvoorbeeld voor een laptop).

 

Kleding doneren kan alleen op afspraak, die kan worden gemaakt via het contactformulier zodra hiervoor weer ruimte is in de winkelplanning.

 

Organisaties die nieuwe kleding willen doneren nodigen wij graag uit contact op te nemen met de floormanager Jorien Korting via winkel@dfs-amsterdam.nl