Donaties

Bij Dress for Success Amsterdam zetten we ons in voor het vergroten van de kansen van mensen in transities op de arbeidsmarkt. Onze missie is om werkzoekenden te voorzien van passende kleding en waardevolle ondersteuning, zodat ze met vertrouwen en zelfverzekerdheid kunnen schitteren tijdens sollicitatiegesprekken en andere belangrijke momenten in hun carrière.

 

Als non-profitorganisatie zijn we afhankelijk van de steun van gulle donateurs. Jouw financiële bijdrage kan het verschil maken in het leven van talloze mensen die onze hulp hard nodig hebben. Met elke donatie help je werkzoekenden hun volledige potentieel te benutten en een positieve stap te zetten naar economische onafhankelijkheid.

 

Hoe kun je bijdragen?

 

Eenmalige Donatie: Elke bijdrage, groot of klein, is waardevol voor ons en wordt rechtstreeks geïnvesteerd in het ondersteunen van werkzoekenden bij Dress for Success Amsterdam.
U kunt uw donatie doen via:

NL19 RABO 0352760389 t.n.v. Stichting Dress for Success Amsterdam o.v.v. ‘gift Dress for Success Amsterdam’. Uiteraard is elke bijdrage van harte welkom.

 

Dankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Dress for Success Amsterdam als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren. RSIN/fiscaalnummer: 820561368

 

De financiële verantwoording waarmee wij voldoen aan de publicatieplicht voor fondsenwervende instellingen vindt u hier ANBI Publicatieplicht fondsenwervende instelllingen DfSA.pdf

Onze social handprint is hier te zien.

 

Bedrijfssponsoring: Als bedrijf kun je ons werk ondersteunen door een sponsorpartnerschap aan te gaan. Dit toont jullie maatschappelijke betrokkenheid en geeft jullie werknemers de kans om vrijwilligerswerk te doen en direct bij te dragen aan onze missie.

 

Wil je bijdragen aan ons werk of wil je meer weten over de mogelijkheden van bedrijfssponsoring? 

Vul dan svp dit formulier in en we nemen contact met u op.

 

Samen kunnen we een verschil maken en de toekomst van werkzoekenden in Amsterdam positief beïnvloeden.