Sponsor worden?

Jaarlijks worden 1.000 werkzoekenden met een minimuminkomen voorzien van een passende outfit voor een sollicitatie of pitch. Zo helpt Dress For Success Amsterdam mensen in de bijstand / op de armoedegrens succesvoller te zijn bij sollicitaties. Dit doen wij door het gratis verstrekken van kleding indien men aanwijsbaar een sollicitatiegesprek heeft.

Vijftig vrijwilligers verzorgen onder de begeleiding van een betaalde kracht de kleedsessies en runnen de winkel. Circa 70% vindt na onze kleedsessies ook daadwerkelijk een baan. Een mooie, nieuwe passende outfit zorgt voor veel zelfvertrouwen, een belangrijke voorwaarde voor succesvol solliciteren. Op onze website www.dfs-amsterdam.nl kunt u onder het tabblad "voor & na foto's" voorbeelden zien van het groeiende zelfvertrouwen. Op deze manier helpen wij vele gezinnen te ontsnappen aan de armoede.

Middelen...

Voor circa 500 mensen ontvangen wij subsidie of vergoedingen van werkbedrijven. Voor de 500 anderen zoeken wij dekking d.m.v. fondsen, sponsors en donaties. Om werkzoekenden te kunnen blijven voorzien van representatieve kleding is jaarlijks voldoende financiële steun nodig.

Steun Dress via de Vriendenkring

De Vriendenkring Dress Amsterdam is een groep bedrijven die de missie van Dress onderschrijft en zich inzet om voor Dress for Success Amsterdam de noodzakelijke aanvullende financiële middelen te organiseren. U of uw organisatie kan Dress daarbij financieel ondersteunen met een vriendenpakket op maat. Wij tonen uw bijdrage dan op de website met "voor & na foto's" met uw (bedrijfs)naam.

De sponsorpakketten

  •  Platina à € 7.500 - u sponsort 30 kleedsessies voor klanten
  •  Goud à € 5.000 - u sponsort 20 kleedsessies voor klanten
  •  Zilver à € 2.500 - u sponsort 10 kleedsessies voor klanten
  •  Brons à € 1.500 - u sponsort 6 kleedsessies voor klanten

Bedragen zijn exclusief BTW

ANBI Status & socialhandprint

Dankzij onze ANBI-status kunt u standaard uw giften aan Dress for Success Amsterdam als aftrekpost bij uw belastingaangifte opvoeren. RSIN/fiscaalnummer: 820561368


De financiële verantwoording waarmee wij voldoen aan de publicatieplicht voor fondsenwervende instellingen vindt u hier ANBI Publicatieplicht fondsewervende instelllingen DfSA.pdf

 

Meer details over de social handprint van Dress for Success Amsterdam.

Interesse?

Heeft u interesse om het mooie werk van Dress Amsterdam te ondersteunen? 

Vul dan svp dit formulier in en we nemen contact met u op.

 

De "Donateursflyer" kunt u hieronder downloaden.

Vriendenkring Flyer
PDF – 715,8 KB 1497 downloads