Dress for Success Amsterdam

Dress for Success is een wereldwijde organisatie, opgericht en gerund door vrijwilligers, die zowel mannen als vrouwen met een minimuminkomen aan een gratis sollicitatie outfit helpt. Iedereen die op weg is naar economische onafhankelijkheid is welkom in de winkels van Dress for Success.

Dress for Success stuurt jou in een compleet nieuwe outfit vol zelfvertrouwen op weg naar een sollicitatiegesprek of presentatie, naar een contractbespreking of een pitch. De eerste indruk is altijd belangrijk en medebepalend voor een succesvolle afloop. Maar waar haal je het geld voor nieuwe professionele kleding vandaan als je van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering rond moet komen? Dress for Success biedt dan uitkomst.

De missie van Dress for Success is het bevorderen van de economische onafhankelijkheid van mensen die van een minimuminkomen of (bijstand)uitkering moeten leven. Dat doen we door hen professioneel te kleden als ze gaan solliciteren en hen te ondersteunen bij het vinden en behouden van werk.


Dress for Success Amsterdam dakloos

De organisatie waar werkzoekenden die het nodig hebben terecht kunnen voor passende kleding, heeft over een paar maanden geen winkel meer. Klik hier voor meer informatie. 

 

Om het item opgenomen door AT5 te bekijken, klik hier


Tijdelijke innamestop kleding

Wij hebben per direct (vrijdag 22 oktober) een tijdelijke innamestop van 4 weken voor alle kleding.
De afgelopen periode zijn we gezegend geweest met een enorme hoeveelheid donaties waardoor onze opslag tot aan de nok gevuld is met prachtige kleding waarmee wij onze klanten goed gekleed naar hun sollicitaties kunnen laten gaan.

Houd onze website en social media kanalen in de gaten. Zodra wij weer kleding kunnen innemen zullen we dat hier kenbaar maken. Wij verzoeken u tegen die tijd uw donatie telefonisch aan te melden zodat we u met open armen en een grote glimlach in de winkel kunnen ontvangen

 


Wij zoeken collega's

Het is alweer even dat wij onze dienstverlening volledig hervat hebben. De tijd van een beperkt aantal kleedsessies is voorbij en de bedrijfsvoering draait weer op volle toeren. 


Wij zijn daarom per direct op zoek naar nieuwe collega's voor verschillende afdelingen:

  • Vacature Stylisten/Kledingadviseurs
  • Vacature Content-manager
  • Vacature IT medewerker
  • Vacature HR Medewerker

 

Voor meer informatie over deze vacatures, klik hier