Dress for Success Amsterdam straalt in de media met een frisse kijk op het nieuwe seizoen!

Het populaire tv-programma Blauw Bloed heeft afgelopen april opnames gemaakt bij Dress for Success Amsterdam. In samenwerking met onze partner het Oranje Fonds hebben zij een sollicitatie outfit gemaakt voor het koninklijk paar. De uitzending van Blauw Bloed staat gepland in het najaar van 2023. 

Daarnaast heeft modeblad Vogue een inspirerend artikel gepubliceerd over het belang van een goede outfit bij het creëren van zelfvertrouwen en het bereiken van succes. Het artikel benadrukt de positieve impact die Dress for Success heeft op mensen die op zoek zijn naar werk. 

Deze media-aandacht is een erkenning van het belangrijke werk dat we doen en benadrukt de waarde van Dress for Success in onze gemeenschap. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om ons verhaal te delen en meer bewustzijn te creëren over de impact van kleding op het zelfvertrouwen en de kansen van mensen.

We willen graag Vogue en het team van Blauw Bloed bedanken voor hun interesse en steun. Samen werken we aan het vergroten van de mogelijkheden en het empoweren van mensen om succesvol te zijn in hun carrière.