De vierde en laatste week van de prachtige samenwerking tussen Dress for Success Amsterdam en de Bijenkorf is vandaag van start gegaan.

De laatste kans om je mooie feestkleding een tweede leven te geven via de inzamelpunten in alle vestigingen van de Bijenkorf.

Na de tweede week waarin Patty Zomer voor ons haar kast in dook, doneerde in de derde week Isa Hoes een item voor deze mooie actie.

Caroline Tensen gaat je deze vierde en laatste week voor. Ook zij heeft uit haar eigen garderobe prachtige items gedoneerd ten behoeve van deze mooie actie die bijna ten einde komt.

Hartelijk bedankt voor jullie mooie donaties en aandacht voor deze actie dames!

Was jij van plan om te doneren maar er nog niet aan toegekomen? Doe het deze week bij één van de vestigingen van de Bijenkorf. Lukt dat niet, dan help je ons nog steeds door deze oproep te delen.

Het doel is tweeledig. Je draagt bij aan een belangrijk maatschappelijk doel van de Bijenkorf, namelijk het nog circulairder maken van de maatschappij.
En, heel belangrijk, je steunt hiermee Dress for Success Amsterdam, maar ook onze andere vestigingen die er op hun beurt weer klanten mee ondersteunen op weg naar economische onafhankelijkheid.

Prachtige doelen toch?