Dress for Success Amsterdam is verhuisd naar World Fashion Centre

Bijna 13 jaar na opening van onze winkel aan de de Burgemeester de Vlugtlaan 200-204  in Nieuw West zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie. Het World Fashion Centre is vanaf 4 juli 2022 onze nieuwe thuisbasis. 

Met een oppervlakte van ruim 200 m2 is er voldoende ruimte om alle klanten die zich aanmelden  te kleden. 

 

Tijdens de 13 jaar aan de Burgemeester de Vlugtlaan zijn er duizenden kleedsessies georganiseerd. Dress for Success Amsterdam is Eigen Haard ontzettend dankbaar dat het al die jaren kosteloos gebruik heeft mogen maken van het winkelpand. Door geplande sloop van het gebouw komt hier helaas een einde aan. 

 

Met steun van de Gemeente Amsterdam, AT5 en vele andere Amsterdammers die Dress for Success Amsterdam een warm hart toedragen, is er een nieuwe plek gevonden voor de winkel en het kantoor. De nieuwe locatie is in toren 4 van het World Fashion Centre aan het Koningin Wilhelminaplein 1, op de hoek met de Schipluidenlaan. De eigenaren van het pand, MRP-Development, bieden Dress for Success Amsterdam beginnend voor één jaar een mooie locatie tegen een gereduceerde huurprijs.

 

Vanaf maandag 4 juli heeft Dress for Success Amsterdam haar werkzaamheden voortgezet, om Amsterdammers op weg naar economische zelfstandigheid te adviseren en een mooie sollicitatie-outfit aan te meten. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.