Feestelijke opening Dress for Success Amsterdam

Op vrijdag 2 september 2022 was het dan zover: de officiële en feestelijke opening van Dress for Success Amsterdam in het World fashion Centre!! Voorzitter Jeanine Blaauw richtte het woord tot de vrienden, vrijwilligers en andere ondersteuners. Ze praatte ons bij over de geschiedenis (de vele donaties van kleding, het fikse aantal kleedsessies en gemiddeld slagingspercentage van 70% door de jaren heen), de huidige staat, de plannen en de toekomst van Dress for Success.

Lees meer »

Kinki knipt voor succes

Zondag 10 april was het zo ver:  Kinki Kappers en Dress for Success Amsterdam sloegen de handen ineen. Bij de Kinki Academy in de mooie Hallen in Amsterdam knipten 5 kappers op hun vrije zondag de uitverkoren klanten van Dress for Success vestiging Amsterdam.Gekleed in een mooie passende sollicitatie-outfit, een "koffertje" sollicitatietips bij de hand en met een nieuw en fris kapsel, op hun Paasbest zogezegd, vertrokken onze klanten aan het einde van een leuke dag met nóg meer zelfvertrouwen onderweg naar het sollicitatiepad.Namens Dress for Success Amsterdam en onze klanten bedanken wij Kinki Kappers, Corina Alkemade en last but not least de kappers voor hun tijd, betrokkenheid en de prachtige kapsels!Er komt gegarandeerd een vervolg op deze succesvolle actie met Kinki Kappers.

Lees meer »

Dress for Success steunt Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag wordt elk jaar gevierd op 8 maart. Dit jaar denken we extra aan de intens verdrietige vrouwen, verscheurde gezinnen, dappere mannen en de hartverscheurende beelden vol ongelooflijk oorlogsgeweld in Ukraine. We wensen álle vrouwen, waar ook ter wereld vrede en veiligheid voor hen en hun dierbaren toe.

Lees meer »

Inzamelactie Bijenkorf x Dress for Success

Geef je kleding een tweede leven: @deBijenkorf helpt @DressvoorSuccessNL met een mooie kleding inzamelingsactie in al haar filialen. De actie duurt nog tot en met 28 februari. Wij zijn heel blij met de prachtige kleding die wij daardoor in onze winkels kunnen aanbieden aan onze klanten, zodat zij tiptop gekleed naar hun sollicitatiegesprek kunnen.

Lees meer »

Brainstormsessie bij Maandag

Zet 3 passievolle, daadkrachtige en creatieve vrouwen bij elkaar en er ontstaan prachtige ideeën en duurzame samenwerkingsinitiatieven.Corina Koekenbier - Muller, general manager van Dress for Success Amsterdam en Linda Luidens en Pauline de Waardt van Maandag® vormen de denktank en zijn de drijvende krachten achter een duurzame samenwerking tussen Maandag® en Dress for Success Nederland!

Lees meer »

Philips doneert stoomstrijkijzers aan Dress for Success Nederland

Tijdens de opname van de film in de winkel van Dress for Success Amsterdam raakte onze general manager Corina Koekenbier - Muller in gesprek met de general manager van Philips Garment Care. Hij vroeg in dat gesprek of wij als Dress for Success nog iets nodig hadden.Hieruit volgde een prachtige donatie van Philips Domestic Appliances die door general manager Philips Garment Care, Daniel Abbo overhandigd werd voor alle winkels van Dress for Success Nederland.Philips, namens alle vestigingen en collega's ontzettend bedankt voor deze prachtige donatie!

Lees meer »

Dress for Success Amsterdam dakloos

De organisatie waar werkzoekenden die het nodig hebben terecht kunnen voor passende kleding, heeft over een paar maanden geen winkel meer. Het huidige pand wordt in het voorjaar van 2022 gesloopt. Eigenaar Eigen Haard heeft geen nieuwe locatie beschikbaar. Dress for Success Amsterdam vraagt Amsterdamse woningcorporaties en pandeigenaren om hulp.

Lees meer »