Ondanks de coronaperikelen, of misschien wel juist dankzij de coronaperikelen, is Dress for Success Amsterdam de afgelopen maanden overvallen door een overweldigende hoeveelheid prachtige kledingdonaties.

Particulieren die hun kasten opruimden en veelal haast nieuwe kleding aan ons doneerden. Bedrijven die inzamelingsacties organiseerden onder collega's en relaties. Modebedrijven die de restanten van hun prachtige collecties niet in de sale aanboden maar aan ons doneerden. Stuk voor stuk hartverwarmende initiatieven.

Maar zoals dat gaat, ook elk voordeel kent zijn nadeel: door al deze prachtige donaties maar ook door de zeer beperkte kleedsessies de afgelopen maanden is onze opslagcapaciteit, zowel in het magazijn als in de winkel helemaal vol gelopen.

Dientengevolge zijn wij genoodzaakt om tijdelijk te stoppen met de inname van kleding. Dit geldt zowel voor particulieren als voor organisaties. Zodra de vakanties voorbij zijn en we onze dienstverlening weer kunnen opschalen hopen we weer ruimte te creëren.

Houd daarvoor onze website en sociale media kanalen in de gaten óf bel voor overleg met de winkel.