Kledingruilmarkt bij buurthuis De Havelaar

In Amsterdam West worden regelmatig activiteiten georganiseerd waarbij duurzaamheid centraal staat.

Zo stond Marilyn Jennifer Jurhill onlangs namens Dress for Success Amsterdam op de Kledingruilmarkt bij buurthuis De Havelaar, want ook tijdens de zomersluiting is Dress actief gebleven.
Het weer en de sfeer waren aangenaam. Een jazzcombo verzorgde de muziek .
Dress was prominent aanwezig met een banner en folders, dit om onze naam en missie onder de aandacht te brengen. Marilyn sprak er met bezoekers, waarbij het haar opviel dat velen wel eens van Dress gehoord hadden of er zelfs ooit geweest waren. Ook sprak ze mensen die zich oriënteren op een professioneel vervolg als zzp'er of vrijwilliger, waarbij ze hen bekend maakte met onze dienstverlening.
Waar veel bezoekers niet van op de hoogte bleken was dat Dress ook stylingadviezen geeft. Een enkeling maakte daar dan ook meteen dankbaar gebruik van.

Dress for Success Amsterdam kijkt terug op een geslaagde middag! Wij zijn verrast door het grote aantal positieve reacties op en ervaringen met Dress van bezoekers die we daar ontmoetten. En last but not least, bedanken wij buurthuis De Havelaar. Het is waardevol ons lokaal te kunnen presenteren aan onze potentiële klanten in een setting die drempelverlagend en ongedwongen is.