Dress for Success Amsterdam schittert op events: Samenwerken voor succes en kansen

Afgelopen maanden heeft Dress for Success Amsterdam veel ondernomen om onze missie uit te dragen.Zo stonden wij onder andere op de Banenmarkt Haarlemmermeer. Onze organisatie heeft deelgenomen aan dit inspirerende evenement dat tot doel had werkzoekenden te verbinden met potentiële werkgevers en carrièremogelijkheden te bevorderen.Dress for Success Amsterdam zal blijven streven naar het bevorderen van gelijke kansen op de arbeidsmarkt en het empoweren van werkzoekenden. Met uw steun kunnen we blijven bijdragen aan de groei en ontwikkeling van individuen en gemeenschappen.Ook bezig met de organisatie van een initiatief om werkzoekenden te helpen? Wij zijn graag aanwezig met Dress for Success. Samen kunnen we bouwen aan een inclusieve samenleving waarin iedereen de mogelijkheid heeft om succesvol te zijn. Neem vandaag nog contact met ons op.Houd onze website en sociale media in de gaten voor meer updates over toekomstige evenementen en initiatieven. Samen kunnen we succesverhalen blijven schrijven en mensen helpen bij het realiseren van hun dromen.

Lees meer »

Donaties van oa La Dress, No More Blah en Mr Marvis zorgen voor een stijlvolle zomer!

We willen graag alle kledingdonateurs van Dress for Success Amsterdam bedanken voor hun waardevolle schenkingen.Dankzij recente donaties van onder andere La Dress, Studio Anneloes, het Mövenpick hotel, schoenenmerk No More Blah en het geweldige merk Mr Marvis kunnen wij onze klanten deze zomer voorzien van kwaliteitskleding die hen het vertrouwen geeft om succesvolle stappen te zetten in hun professionele leven.Dress for Success Amsterdam heeft altijd behoefte aan kleding in grotere maten! Help werkzoekenden met een grotere kledingmaat door jouw gedoneerde kledingstukken een tweede leven te geven. Neem alstublieft contact met ons op of bezoek onze website voor meer informatie over hoe u kunt doneren. Samen kunnen we een verschil maken en iemand de kans geven om met trots en zelfvertrouwen de volgende stap in hun carrière te zetten.

Lees meer »

Feestelijke opening Dress for Success Amsterdam

Op vrijdag 2 september 2022 was het dan zover: de officiële en feestelijke opening van Dress for Success Amsterdam in het World fashion Centre!! Voorzitter Jeanine Blaauw richtte het woord tot de vrienden, vrijwilligers en andere ondersteuners. Ze praatte ons bij over de geschiedenis (de vele donaties van kleding, het fikse aantal kleedsessies en gemiddeld slagingspercentage van 70% door de jaren heen), de huidige staat, de plannen en de toekomst van Dress for Success.

Lees meer »

Kinki knipt voor succes

Zondag 10 april was het zo ver:  Kinki Kappers en Dress for Success Amsterdam sloegen de handen ineen. Bij de Kinki Academy in de mooie Hallen in Amsterdam knipten 5 kappers op hun vrije zondag de uitverkoren klanten van Dress for Success vestiging Amsterdam.Gekleed in een mooie passende sollicitatie-outfit, een "koffertje" sollicitatietips bij de hand en met een nieuw en fris kapsel, op hun Paasbest zogezegd, vertrokken onze klanten aan het einde van een leuke dag met nóg meer zelfvertrouwen onderweg naar het sollicitatiepad.Namens Dress for Success Amsterdam en onze klanten bedanken wij Kinki Kappers, Corina Alkemade en last but not least de kappers voor hun tijd, betrokkenheid en de prachtige kapsels!Er komt gegarandeerd een vervolg op deze succesvolle actie met Kinki Kappers.

Lees meer »

Dress for Success steunt Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag wordt elk jaar gevierd op 8 maart. Dit jaar denken we extra aan de intens verdrietige vrouwen, verscheurde gezinnen, dappere mannen en de hartverscheurende beelden vol ongelooflijk oorlogsgeweld in Ukraine. We wensen álle vrouwen, waar ook ter wereld vrede en veiligheid voor hen en hun dierbaren toe.

Lees meer »

Inzamelactie Bijenkorf x Dress for Success

Geef je kleding een tweede leven: @deBijenkorf helpt @DressvoorSuccessNL met een mooie kleding inzamelingsactie in al haar filialen. De actie duurt nog tot en met 28 februari. Wij zijn heel blij met de prachtige kleding die wij daardoor in onze winkels kunnen aanbieden aan onze klanten, zodat zij tiptop gekleed naar hun sollicitatiegesprek kunnen.

Lees meer »